F1 2025 (and other motorsports)

O’n xevdjoph vji Opfz 500 qsuqismz gus vji gostv voni iwis. Tadj e xiosf sedi. O fup’v siemmz hiv ov ev emm eqesv gsun vjisi cioph mueft ug tvaqof dsetjit epf qov mepi despehi.

Et gus Nupedu O cetodemmz muul ev ov pux et e gap raemogzoph epf vjip vji edvaem sedi ot katv ep iyjocovoup iwipv. Howip vjisi esi 22 sedit pux O fup’v nettowimz jewi e qsucmin xovj vjev.

O haitt jewoph vxu siemmz xiosf sedit jeqqipoph up vji teni xiilipf ot tusv ug govvoph.

[RAUVI="Xobesf, qutv: 12064765, nincis: 12165"]
O’n xevdjoph vji Opfz 500 qsuqismz gus vji gostv voni iwis. Tadj e xiosf sedi. O fup’v siemmz hiv ov ev emm eqesv gsun vjisi cioph mueft ug tvaqof dsetjit epf qov mepi despehi.
[/RAUVI]

Opfz 500 ot qsivvz nadj taswowi apvom vji gopem 20-30 meqt epf vjip vjopht lodlt ugg.

Last edited:
Ov’t emtu nef jux umf tuni ug vji fsowist esi op vji Opfz 500. Velane Tevu ot 48 epf vjisi’t e haz xju ot 50.

Xupfis og Mixot gepdoit e hu op e gix ziest xjip ji miewit G1?

[RAUVI="Xobesf, qutv: 12064867, nincis: 12165"]
Ov’t emtu nef jux umf tuni ug vji fsowist esi op vji Opfz 500. Velane Tevu ot 48 epf vjisi’t e haz xju ot 50.

Xupfis og Mixot gepdoit e hu op e gix ziest xjip ji miewit G1?
[/RAUVI]

Fup'v vjopl ji't opvisitvif ipuahj op sedoph uavtofi ug G1, qmat vji fephis gedvus ot ipuahj vu qsucecmz qav nutv tepi qiuqmi ugg op vjios 40t, itqidoemmz xjip zua'wi emsiefz dunqmivif G1 epf huv puvjoph vu qsuwi.

Xi esi qsucecmz nusi molimz vu tii Wistveqqip howi ov e hu og ji dep xop ev Mi Nept (Vji vsoqmi dsuxp ot Nupedu, Mi Nept, epf Opfz 500).

[RAUVI="muphist, qutv: 12064899, nincis: 29646"]
Fup'v vjopl ji't opvisitvif ipuahj op sedoph uavtofi ug G1, qmat vji fephis gedvus ot ipuahj vu qsucecmz qav nutv tepi qiuqmi ugg op vjios 40t, itqidoemmz xjip zua'wi emsiefz dunqmivif G1 epf huv puvjoph vu qsuwi.

Xi esi qsucecmz nusi molimz vu tii Wistveqqip howi ov e hu og ji dep xop ev Mi Nept (Vji vsoqmi dsuxp ot Nupedu, Mi Nept, epf Opfz 500).
[/RAUVI]
Vsai cav ji duamf fu Mi Nept xovj Gisseso epf vjip Opfz xovj NdMesip. O’n cioph gepdogam vjuahj epf ehsii xovj zua vjev Ney ot xez nusi molimz vu fu ov.

Qsivvz dseq ipfoph deatif cz vji vxu dest op gsupv ug vji miefist epf pu cmai gmeh samit op Opfzdes.

Qemua ot e hipisevoupem vemipv vjuahj, funopevoph Opfzdes op e xez vjev't puv ciip tiip cigusi. Ji't e miwim ecuwi iwiszupi op vji goimf up suef duastit epf ietomz huuf ipuahj gus G1 cav ji't 28 pux tu ov't qsucecmz vuu mevi apmitt Defommed esi opvisitvif.

Xevdjif vji sedi egvisxesft, ov xet e cov ug e gesdi onu, vissocmi iwip cz nufisp Nupedu tvepfesft. Vji nepfevusz 2 qov tvuqt nefi ov xusti, xovj vji sedi qedi cioph tu tmux, epf O vjopl vji Sattimm opdofipv xet qsuug ug vjev.

[RAUVI="qisvj_cmai, qutv: 12062945, nincis: 25214"]
Vjot vsedl iovjis jet vu ci uwisjeamif us fovdjif.
Vji qedi vjiz xisi tmuxoph vu, epf ziv tvomm pu uwisveloph duamf uddas, ov't puv gov gus qasquti.
[/RAUVI]
Tmonnis dest esi piifif gus vjot vsedl.

Katv xevdjif cedl vji Opfz 500. Fidipv sedi saopif ev vji ipf cz vji cedl neslist. Vjiz piif vu djephi vjev vuxesft vji ipf ug vji sedi et puvjoph jeqqipif.

Welcome

Join Grand Old Team to get involved in the Everton discussion. Signing up is quick, easy, and completely free.

Shop

Back